Nieuws & tips

 

Cadzand-Bad op Facebook!

Wist je dat? Er een Noordzee route is van Den Helder (onder Texel) naar Cadzand! Van top naar top dus! 330 kilometer! 🚲
Pure C in de TOP 10 van de Lekker 2019!10. PURE C, CADZAND - [tekst op lekker.nl]
Vier amuses en je weet het. Eigenlijk al vanaf de eerste hap: top! Chef-kok Syrco Bakker is doorgegroeid. De smaken zijn intens, de combinaties doordacht, de presentatie overtuigend. Oester met zeekraal en kruiden van het duin; toastbodem met haring en biet gemarineerd met sakura; mosselen met duindoornbes, zure room en ceviche-vinaigrette; plak van een puntbroodje gevuld met makreel, opgediend met crème van zwarte olijf en vinaigrette. Met verrukkelijke zuren. Verfijnd, overrompelend, theatraal.Het is zaterdagmiddag, de lunch in Pure C zit barstensvol, het publiek maalt niet om de hoge prijzen, het jonge personeel (blazer, spijkerbroek, gympies) is vrolijk, de locatie, pal aan zee op het duin, betoverend. Tim Theuns, fungerend maître-sommelier, schenkt bourgogne blanc van Colin-Morey, er wordt zeewierbrood geserveerd en de menu- en wijnkaarten gaan rond.Net als de eerdere rendang, refereert dit aan de Indische roots van de chef. Alle gerechten zijn bestrooid met bloempjes, zaadjes, blaadjes en stengeltjes van de duinflora uit de eigen tuin. Een feest van smaken, kleuren, accenten en texturen.Ook de hoofgerechten; gegrilde tarbot met oosterscheldekreeft, gelakte heilbot met krab, en lam uit Sisteron met venkel en rozenbottel, zijn van grote klasse.
Net als het rabarderdessert met salie, pecannoot en chocola.Pure C stijgt naar de 10de plaats van Lekker500 editie 2019.
Vanmiddag bij het Zwin van Cadzand: een klein lief zeehondje!Hij heet Bob en komt regelmatig... Neem een foto van ver als ie zelf wilt komen, maar respecteer zijn vrijheid.
Jachthaven vanuit de lucht!Foto is gisteren gemaakt door bezoeker van Cadzand-Bad. Ook een leuke foto? Laat het ons weten!
Zondag (morgen dus) is het vliegerfeest in Cadzand-Bad!Van 11 tot 17 uur bij www.cadzandonline.nl/caricole
Save the date! VLIEGERFEEST CADZAND 14 OKTOBER met mega grote mooie vliegers.... www.cadzandonline.nl/caricole
Hawaï Style foto voor de nieuwe Spa brochure van hotel Noordzee.Wist je dat het vernieuwde Cadzand-Bad steeds meer wellness krijgt?
Strandpaviljoen CaricoleWww.cadzandonline.nl/Caricole
Zeevissers strand Cadzand-BadWww.cadzandonline.nl/strand
Nu vanavond!Foto is door een inwoner gemaakt van Cadzand-Bad... Bij www.cadzandonline.nl/jachthaven-cadzand-bad
“Half uurtje!”, laat iemand weten die lekker naar het strand van Cadzand is geweest vandaag....
Morgen is het Feel Good Market in Cadzand-Dorp!Met aandacht voor gezondheid, wellness, duurzaamheid, streekproducten. Diverse gratis workshop, zoals yoga en meditatie. Er is massage, een achteruit loop pad, blote-voeten pad, je eigen mandale maken van bloemen, diverse kramen met sieraden, kleding, gezonde hapjes, smoothies en live muziek.Zaterdag 8 september van 10:30 tot 16:30 uur centrum Cadzand-Dorp.
Het staat gereed! Vanaf 15 uur DJ en lekkere drankjes en hapjes naast de jachthaven bij AIRrepublic Cadzand-Bad!

Klik hierboven op Pagina leuk vinden en blijf op de hoogte van Cadzand-Bad!

…en zie als eerste de foto’s en video’s van de nieuwe jachthaven, de nieuwe hotels, de nieuwe wellness mogelijkheden, Beach Resort Cadzand-Bad, de mooiste zonsondergangen en de leukste evenementen.